Tetaplah berhubung

Nikmati Tawaran Ekslusif Bila Mendaftar Sebagai Ahli AirAsiaGo

Travel

Nikmati Tawaran Ekslusif Bila Mendaftar Sebagai Ahli AirAsiaGo

Nikmati Tawaran Ekslusif Bila Mendaftar Sebagai Ahli AirAsiaGo


Ketika ini menempah bilik hotel melalui atas talian tentunya menjadi pilihan utama. Tak kira sama ada anda menempah bilik hotel hanya untuk satu percutian singkat atau perjalanan mengelilingi dunia, pastinya kita semua mahu melihat dunia dari apa yang hanya ada di sekeliling kita bukan.

Walau bagaimanapun, perjalanan tersebut boleh menjadi mahal, terutama apabila melibatkan hal penginapan.
Mencari hotel yang sempurna melalui atas talian sememangnya payah. Lebih-lebih apabila anda ingin berjimat dengan bajet yang rendah. Namun, tahukah anda bagaimana cara terbaik mencari hotel bagus secara atas talian?

AirAsiaGo.com adalah salah satu portal atas talian pelancongan Asia popular di mana selain menawarkan penerbangan, hotel dan pakej percutian pada harga terbaik, membolehkan anda membuat penjimatan sehingga 50% ke atas tempahan pilihan hotel anda melalui “GO Member Deals”.

Sebagai contoh, jika destinasi anda adalah Phnom Penh yang menenangkan. Anda mungkin mahu melihat sesetengah penginapan ini pada harga yang berpatutan dan murah.

Samnang Laor Phnom Penh Hotel

samnang

Foto: AirAsiaGo.com

Tersegam indah di tengah-tengah bandar Phnom Penh, lingkungan jarak 2 km dari Stadium Olimpik, Tuol Sleng Genocide Museum dan Monumen Kemerdekaan. Setiap bilik di hotel ini dihiasi dengan rekabentuk moden serta dilengkapi perkhidmatan WiFi percuma dan katil sofa. Para tetamu boleh menikmati mandi mata air, perkhidmatan bilik 24 jam, peti sejuk dan televisyen.

Alamat: 130, Street 304, Sangkat Olympic Khan Chamkamon, Phnom Penh

samnang2

Foto: AirAsiaGo.com

Harga: RM139* semalam

samnang3

Point Boutique Hotel

point_boutique

Foto: AirAsiaGo.com

Hotel yang terletak di Riverside ini berada dalam jarak 10 minit berjalan kaki dari Pasar Malam, Muzium Nasional Kemboja dan Royal Palace dan Wat Phnom juga berada dalam 15 minit. Bertemakan kontemporari, dilengkapi kemudahan seperti peti sejuk, cerek elektrik dan televisyen.

Alamat: #10 130th St., Daun Penh Phnom Penh

Foto: AirAsiaGo.com

Foto: AirAsiaGo.com

Harga: RM101* semalam

point_boutique_2

Foto: AirAsiaGo.com

Dengan hanya 2 langkah mudah, anda boleh terus berjimat dengan tawaran ekslusif seperti ini di setiap penginapan hotel (sehingga 80% sebenarnya) untuk sepanjang hidup anda!

Langkah 1
Kunjungi AAGO Member, daftar sebagai ahli AirAsiaGo.

aago_1

Foto: AirAsiaGo.com

Langkah 2
Apabila anda melanggan emel AirAsiaGo.com, anda adalah orang pertama yang akan tahu akan setiap tawaran-tawaran ekslusif seperti di bawah ini.

aago_2

Foto: AirAsiaGo.com

Foto: AirAsiaGo.com

airasiadeals

Selain itu, anda boleh membuat penjimatan sehingga 55% ke atas tempahan hotel jika anda membuat tempahan tiket penerbangan menerusi AirAsiaGo.com

Inventori penerbangan lengkap AirAsia, sangat memudahkan anda membuat percutian pada harga berpatutan dengan bilik beserta perkhidmatan pelancongan lain yang semestinya kena dengan bajet anda.

inventori-lengkap

memberdeals-airasiago2

Pembangunan teknologi laman web yang konsisten juga membolehkan AirAsiaGo.com sentiasa menyediakan pelanggan akses kepada tempahan yang tepat dan cekap untuk 510,000 hotel di seluruh dunia.

 

Muat artikel
Anda mungkin juga meminati...
Klik Untuk Komen

Lagi di Travel

Trending

Ke Atas