Tetaplah berhubung

Tips Tampil Hebat Di Hadapan Lelaki

Hubungan

Tips Tampil Hebat Di Hadapan Lelaki

Gambar: Favim

Tips Tampil Hebat Di Hadapan Lelaki


Jika anda ingin belajar bagaimana membuat lelaki tertarik pada anda, dengan membaca fikiran dan mengetahui apa yang dia harapkan dapat memabantu membuat si dia tertarik. Seterusnya si dia akan melakukan segalanya demi anda.
Apabila wanita sudah sangat menginginkan lelaki, anda mempunyai kuasa untuk menaklukinya.

Berikut beberapa cara tampil hebat dan diinginkan oleh lelaki.

Spontan

Bersikaplah spontan. Spontan membuat lelaki terpesona dan lebih ingin tahu dengan anda. Paparkan inisiatif, membuat rencana, kagum dan menunjukkan kepadanya anda adalah kekasih yang menakjubkan. Dengan begitu si dia tidak akan ingin meninggalkan begitu saja.

Jangan mengubah diri

Jangan mengubah diri sendiri demi menyenangkan orang lain agar tetap setia. Lakukan apa yang anda inginkan dan selesa. Itu lebih bagus dilihat sebagai orang yang berpura-pura.

Miliki perbualan bijak

Walaupun kebanyakan orang ingin bercakap topik ringan, tetapi mereka sebenarnya ingin bersama dengan orang yang bijak. Baca dan pelajari hal-hal terbaru untuk membuat perbualan dengan lelaki. Si dia akan jadi semakin tertarik.

Sediakan bahu

Jadilah seorang yang ada di sisinya dan memberinya kekuatan dan sokongan ketika si dia jatuh. Beri sokongan dan menjadi bahu untuk dia bersandar. Berilah nasihat yang menjadi penerang kegelapannya. Lakukan itu dengan rasa cinta. Demikian memetik Allwomenstalk.

(nip)

Klik Untuk Komen

Lagi di Hubungan

Trending

Ke Atas