Tetaplah berhubung

Tips Bercinta Dengan Wanita Pintar

Hubungan

Tips Bercinta Dengan Wanita Pintar


SESETENGAH lelaki beranggapan, wanita pintar itu menakutkan, menyedihkan, tapi begitulah kenyataannya. Ini membuat wanita pintar tidak selesa bercinta.

Adakah wanita pintar akan mencari cinta dari lelaki yang pintar pula? Tidak. Kesaksamaan intelektual tidak menjadi faktor utama dalam hubungan. Berikut adalah tips mendekati wanita pintar menyiarkan dari Allwomenstalk.

Jangan takut menjadi diri sendiri

Ramai wanita, malah wanita bijak, membuat kesalahan dengan berpura-pura menjadi apa yang mereka fikir sangat sesuai. Mereka justeru tidak memperlihatkan keaslian diri kerana ingin kelihatan sempurna. Ini merugikan mereka. Untuk itu, manfaatkan situasi ini dengan menunjukkan keaslian anda.

Tahu betul apa yang diinginkan

Tahu apa yang diinginkan. Ingat, wanita pintar tidak suka bermain kata. Dia hanya ingin berhubungan dengan lelaki yang komited. Jangan menunjukkan sikap salah yang membuat wanita membuat kesimpulan anda hanya main-main.

Jadi lelaki yang diperlukan

Tentu saja wanita pintar tidak ingin hidup bersama-sama dengan lelaki yang tak ada gunanya. Dia lebih baik menyendiri dari berkaitan dengan lelaki yang hanya bergantung pada pasangannya. Jadi lelaki yang diperlukan. Sebab, wanita pintar tidak hanya memburu cinta, dia memerlukan hubungan yang berkualiti tinggi.

(nip)

Klik Untuk Komen

Lagi di Hubungan

Ke Atas