Tetaplah berhubung

Teman Lelaki Enggan Letak Gambar Profil Berdua, Jangan Cepat Curiga

Hubungan

Teman Lelaki Enggan Letak Gambar Profil Berdua, Jangan Cepat Curiga

Gambar: Intro

Teman Lelaki Enggan Letak Gambar Profil Berdua, Jangan Cepat Curiga


Ramai wanita rasa ingin dihargai dan dianggap sebagai kekasihnya dengan bukti gambar profil berdua.

Padahal, satu gambar profil di media sosial tidak menjamin sesuatu hubungan. Namun, ramai wanita yang cenderung tidak mahu tahu mengenai perkara ini dan menganggap kekasihnya sedang digemari wanita lain.

Sebelum anda menuduhnya, lebih baik fahami beberapa sebab lelaki tidak menukar gambar profil berdua di media sosial.

Dipetik dari Puckermob, Rabu (23/11/2016) ini sebab lelaki tidak menggunakan gambar berdua dengan anda sebagai foto profil.

Dia tidak terlalu memahami media sosial

Anda mungkin berfikir semua orang boleh menukar gambar profil dengan mudah. Padahal, tidak demikian dengan lelaki. Sebahagian lelaki rasa menukar gambar profil adalah sesuatu yang sedikit sukar. Malah mereka malas menggantikannya.

Dia rasa kurang bagus dalam gambar tersebut

Apabila dia tidak meletakkan gambar anda berdua sebagai gambar profil, berkemungkinan kerana dia rasa tidak bagus dalam gambar tersebut. Ingat, bukan hanya anda yang ingin rasa kelihatan bagus di dalam gambar.

Tidak ingin menunjuk-nunjuk

Biasanya, lelaki cenderung tidak ingin menunjuk-nunjuk tentang sesuatu hubungan. Ini bukan bermakna dia tidak mencintai anda atau mempunyai kekasih baru. Tetapi, dia percaya bahawa suatu hubungan tidak bergantung pada satu gambar profil sahaja.

Pekerjaannya

Jika lelaki mempunyai pekerjaan yang mengharuskannya menjaga penampilan, mungkin kerana dia ingin nampak profesional di media sosialnya. Sebab itu, dia tidak mahu menggantikannya dengan gambar anda berdua.

(nip)

Muat artikel
Anda mungkin juga meminati...
Klik Untuk Komen

Lagi di Hubungan

Trending

Ke Atas