Tetaplah berhubung

Rasa Cinta Suami Hilang Angkara 3 Perkara Ini

Hubungan

Rasa Cinta Suami Hilang Angkara 3 Perkara Ini


UNTUK saling mencintai dalam pernikahan harus ada dua orang yang berusaha untuk saling membahagiakan, baik dari suami kepada isteri atau sebaliknya.

Bila salah satu kepincangan atau kebanyakkan perkara tak membahagiakan seperti ulasan berikut ini, rasa cinta menjadi pudar hilang dan akhirnya perkahwinan terasa hambar.

Ketika tak memberikan banyak masa

Ketika anda sibuk dengan kerjaya, menjadi sibuk mungkin akan dimaklumi oleh suami. Namun. jika kesibukan kerja anda sampai menyita waktu untuk bersama keluarga, bukan tidak mungkin rasa cintanya lama-kelamaan akan hilang.

Ketika waktu intim harus diminta

Tiada suami yang ingin bercinta dengan isteri yang menganggap urusan ranjang sebagai pekerjaan sehingga harus diminta terlebih dahulu. Jangan seperti ini, tuluslah dalam berbuat demikian, berikan pelukan tunjukkan bahawa anda juga mencintainya.

Ketika tak menyokong cita-citanya

Setiap orang ingin disokong, termasuk suami anda. Bagaimanapun anda merasakan bertentangan dengan cita-citanya, sebagai isteri anda harus terus menyokong namun tetap memberikan cadangan-cadangan yang baik untuknya. Demikian dimuat di Boldsky.

(nip)

Muat artikel
Anda mungkin juga meminati...
Klik Untuk Komen

Lagi di Hubungan

Trending

Ke Atas