Tetaplah berhubung

Rahsia Lelaki Yang Harus Diketahui Wanita

Hubungan

Rahsia Lelaki Yang Harus Diketahui Wanita

Foto: Boldsky

Rahsia Lelaki Yang Harus Diketahui Wanita


Jika wanita adalah makhluk yang misteri, lelaki juga penuh dengan rahsia. Umumnya, lelaki menyimpan rahsia kerana tidak pandai mengekspresikan sesuatu.

Ringkasnya, lelaki mempunyai rahsia yang sebenarnya mereka ingin wanita tahu. Apa rahsia tersebut? Semak ulasan memetik dari laman Boldsky:

Berinisiatif

Lelaki adalah pihak yang sering dituntut mengambil inisiatif dalam setiap perkara. Kadangkala, lelaki ingin wanita yang bertindak mengambil inisiatif dan tidak selalu bergantung pada lelaki. Perkara ini membuat lelaki rasa tidak selalu dituntut dalam hubungan.

Berikan senyuman

Sedikit senyuman memberi semangat tambahan untuk lelaki. Jadi, jika anda sedang tidak boleh berbuat banyak untuknya, sekadar memberikan senyuman sudah sangat bermakna. Dia akan memikirkan anda sepanjang hari dan membayangkan tentang masa depan bersama hanya dengan sebuah senyuman.

Tidak salah paham

Ramai wanita rasa kesal apabila kekasihnya melirik wanita lain. Mereka menganggap lelaki akan segera meninggalkannya demi wanita yang dilirik di jalanan. Padahal menurut lelaki, melirik wanita bukan bermakna dia tertarik padanya. Bukan pula bermakna anda tidak cantik. Jangan salah faham tentang hal ini.

Dia memikirkan anda

Wanita juga sering salah faham jika kekasihnya tidak mengkhabarkan berita setiap masa. Mereka berfikir bahawa kekasihnya melupakannya dan tidak pernah mengingatinya. Padahal, memang sifat lelaki yang tidak pandai meluahkan perasaannya dengan cara yang tepat. Sehingga, tidak mengkhabarkan berita bukan bermakna dia tidak memikirkan anda.

(nip)

Muat artikel
Anda mungkin juga meminati...
Klik Untuk Komen

Lagi di Hubungan

Trending

Ke Atas