Tetaplah berhubung

Petanda Persahabatan Menjadi Cinta

Hubungan

Petanda Persahabatan Menjadi Cinta

Foto: Hipwee

Petanda Persahabatan Menjadi Cinta


Tiada siapa yang tahu kepada siapa “si cupid” akan memanahkan anak panah asmaranya. Jadi, bagaimana bila dewa cinta tersebut memanahkan anak panah cinta anda pada sahabat anda sendiri? Berikut petandanya…

Texting sepanjang masa

Dari awal hari sehingga menjelang tidur, anda terus-menerus texting dan mengemaskini khabar satu sama lain tentang perkara yang paling tidak masuk akal yang berlaku di persekitaran anda. Apabila sesuatu berlaku dalam hidup, si dia akan menjadi orang pertama yang datang ke fikiran anda untuk berkongsi cerita.

Kisah akan kebahagiaannya

Anda akan selalu menjadikannya keutamaan utama untuk diagihkan kebahagiaan, kerana anda selalu ingin melihatnya bahagia. Ini dapat menjadi perasaan yang “asing”, kerana hubungan diawali dengan persahabatan yang baik kemudian timbul perasaan yang berbeza.

Menyelesaikan setiap ayatnya

Anda boleh dengan mudah membaca fikiran sahabat (jadi cinta). Memahami apa yang akan dikatakan olehnya dengan maksud lengkap. Dan dengan petanda ini sudah pasti bahawa anda jatuh cinta dengan sahabat sendiri. Demikian memetik Boldsky.

(nip)

Muat artikel
Klik Untuk Komen

Lagi di Hubungan

Trending

Ke Atas