Tetaplah berhubung

Kenali Lebih Mendalam Diri Wanita Yang Suka Membuat Lelaki Pening Kepala

Hubungan

Kenali Lebih Mendalam Diri Wanita Yang Suka Membuat Lelaki Pening Kepala

Foto: Familyshare

Kenali Lebih Mendalam Diri Wanita Yang Suka Membuat Lelaki Pening Kepala


Wanita kadang-kadang lucu. Bersikap manja seperti anak-anak kecil. Tapi itu tidaklah selalu. Kadang-kadang wanita bersikap menjengkelkan.

Bila anda biasa memanggil dengan panggilan sayang atau gelaran khusus yang lucu, ketika dia sedang runsing, tidak perlu memanggilnya dengan panggilan itu. Menyiar dari Familyshare, di bawah ini detik-detik anda harus memanggil wanita dengan sebutan sayang.

Ketika dia berpakaian

Ketika seorang wanita kelihatan cantik tetapi memakan masa yang banyak menungggunya tak perlu memanggil dia dengan panggilan istimewa. Anda hanya perlu memanggilnya dengan nama. Memujinya “manis” juga tidak perlu. Ini membuat wanita selesa tetapi dia lebih suka dipanggil “lucu”.

Apabila dia marah

Ketika wanita marah, kadang-kadang lucu. Apalagi ketika melihatnya sedang kecewa. Pada masa marah, panggilan sayang boleh membuatnya semakin marah. Cuba panggil seperti biasa dan lihat reaksinya.

Apabila dia sibuk kerja

Jangan cuba merayu dan mengganggu wanita ketika sedang serius dan fokus. Dia boleh marah. Hentikan menggodanya dengan gelaran aneh. Biarkan wanita menyelesaikan pekerjaannya dan panggillah dirinya dengan sebutan hormat.

(nip)

Muat artikel
Anda mungkin juga meminati...
Klik Untuk Komen

Lagi di Hubungan

Trending

Ke Atas