Tetaplah berhubung

Jejaka Introvert Adalah Suami Yang Terbaik

Foto: Lovepanky

Hubungan

Jejaka Introvert Adalah Suami Yang Terbaik

Jika diterjemahkan, lelaki introvert mempunyai keperibadian yang tenang. Di sebalik sikap tenangnya, lelaki introvert mempunyai karisma yang memikat wanita.

Memetik Yourtango, ketenangannya dalam menghadapi masalah menjadikan jejaka introvert sebagai suami yang baik. Selain itu, inilah sebab mengapa lelaki introvert adalah suami terbaik.

Baik hati

Lelaki introvert terkenal akan kebaikan hatinya. Kadang-kadang dia memang menyembunyikan perasaannya, namun bersikap demikian untuk menjaga perasaan anda.

Perhatian

Lelaki introvert lebih senang menunjukkan perbuatan daripada kata-kata. Kadang, perhatian-perhatian kecil justeru terasa lebih romantis. Misalnya teks pesanan ringkas agar anda berhati-hati ketika berangkat ke pejabat terasa lebih bermakna daripada sebuah makan malam mewah dengan menaiki kereta limosin.

Setia

Sebuah kajian mendedahkan, 95 peratus daripada orang-orang introvert sangat bijak dalam memilih pasangan. Mereka juga sangat setia ketika benar-benar jatuh cinta. Tentunya, kesetiaan merupakan elemen penting dalam perkahwinan.

(nip)

Klik Untuk Komen
Ke Atas