Tetaplah berhubung

Cara Si Dia Membalas Teks Pesanan Anda, Tunjukkan Perasaan Dirinya

Hubungan

Cara Si Dia Membalas Teks Pesanan Anda, Tunjukkan Perasaan Dirinya

Foto: Pinterest

Cara Si Dia Membalas Teks Pesanan Anda, Tunjukkan Perasaan Dirinya


Masih tertanya-tanya sama ada dia menyukai anda atau cinta anda hanya bertepuk sebelah tangan kerana dia tidak pernah menyatakan secara langsung? Tenang, anda boleh mengetahuinya dari caranya menghantar teks mesej.

Perhatikan mesej-mesej yang dia hantar. Jika beberapa perkara di bawah ini kerap anda terima darinya, ertinya dia menyukai anda. Hanya mungkin dia masih menunggu masa yang tepat untuk mendedahkannya secara langsung.

Dipetik dari Lovepanky, berikut beberapa caranya membalas mesej yang menyatakan bahawa dia menyukai anda:

Menghantar mesej sebelum tidur

Jika dia menghantar mesej sebelum tidur, ertinya dia sedang mengingati anda. Sebab, seseorang lelaki tidak akan menghantar teks mesej sebelum tidur jika dia tidak sedang memikirkan anda.

Memuji anda

Jika dia menyukai anda, dia tidak akan malu untuk memuji anda melalui teks mesej. Misalnya, menyebut anda lucu, comel, cantik, atau pintar. Pujian seperti ini biasa dikatakan lelaki ketika mereka cuba menggoda wanita.

Menghantar emoji menggoda

Pernahkah disela mesejnya, dia menghantar emoji menggoda seperti emoji peluk, hati atau cium. Jika ya, ertinya dia sedang cuba menggoda anda. Dengan menghantar emoji menggoda, dia menyukai anda tanpa harus mengatakannya secara langsung dengan cepat.

Mengambil topik yang random

Dia tidak memerlukan topik yang serius untuk selalu menghantar mesej kepada anda terlebih dahulu. Kadang-kadang, dia akan tiba-tiba menghantar teks mesej pada anda dan menceritakan hal yang tak penting. Itu ertinya dia hanya ingin berbual dengan anda kerana dia menyukai anda.

(nip)

Muat artikel
Anda mungkin juga meminati...
Klik Untuk Komen

Lagi di Hubungan

Trending

Ke Atas