Tetaplah berhubung

Buatkan Isteri Bahagia, Beri Ciuman Selama 15 Saat

Hubungan

Buatkan Isteri Bahagia, Beri Ciuman Selama 15 Saat

Foto: Familyshare

Buatkan Isteri Bahagia, Beri Ciuman Selama 15 Saat


Perkahwinan yang telah lama terjalin tidak menutup kemungkinan pasangan akan rasa kebosanan. Oleh itu, setiap hari cinta harus tetap dihidupkan. Tidak kira berapa lama hubungan itu.

Bagi menjaga kualiti hubungan, perlakuan suami terhadap isteri perlulah istimewa. Berikut ini perkara yang wajib dilakukan suami terhadap isteri setiap hari, diolah dari Allwomenstalk.

Mencium selama 15 saat

Bukan rahsia lagi, kucupan adalah bentuk rasa cinta kepada seseorang. Berikan ciuman kepada isteri setiap hari agar keduanya selalu rasa lebih dekat.

Beribadah bersama-sama

Luangkan waktu untuk solat bersama isteri. Berdoa bersama boleh meningkatkan kedamaian rohani bersama pasangan. Ini dapat mengukuhkan jiwa bersama.

Bermain bersama anak-anak

Berkumpul bersama keluarga sambil bermain dengan anak-anak dapat meringankan beban hidup. Cara ini membuat isteri kagum betapa besarnya cinta suami pada keluarga.

Mendedahkan cinta

Ketika suami bekerja, anda berasingan berjam-jam dengan isteri. Pastikan memeriksa keadaan isteri agar baik-baik saja. Ketika di pejabat hantarkan pesanan mesej atau menelefon untuk menyatakan rasa cinta kepadanya.

(nip)

Klik Untuk Komen

Lagi di Hubungan

Trending

Ke Atas