Tetaplah berhubung

Bertanya Mengenai Ini Membuat Lelaki ‘Makan Dalam’

Hubungan

Bertanya Mengenai Ini Membuat Lelaki ‘Makan Dalam’


WANITA bukanlah satu-satunya makhluk sensitif di muka bumi ini. Lelaki juga sama, namun mereka sembunyikan perasaan.

Itu sebabnya, wanita dilarang men’cucuk-cucuk’ kekasih atau saudara lelaki mereka. Sebab, itu membuat lelaki ‘makan dalam’ atau terbawa perasaan. Memuat Allwomenstalk, inilah soalan yang bikin lelaki ‘makan dalam’.

Perut

Bukan hanya perempuan yang dituntut ada bentuk badan ideal. Lelaki sesungguhnya tidak selesa dengan bentuk badan mereka yang tertimbus lemak. Ketika perempuan membuli perut lelaki yang sedikit maju, sejujurnya mereka malu dan hilang keyakinan diri.

Rambut

Sebahagian besar lelaki akan mengalami keguguran rambut di usia 20 tahun ke atas. Walaupun ramai lelaki tampil berkeyakinan diri berjalan dengan rambut botak, itu bukan bermakna tiada masalah bagi mereka. Itulah sebabnya, setiap lelaki pasti mempunyai beberapa koleksi topi.

Perempuan

Malah, jika lelaki bukan player, mereka senang bila banyak perempuan yang musnah. Semua lelaki yakin banyaknya perempuan yang mereka dapatkan, membuktikan betapa berjayanya mereka sebagai lelaki. Kedengaran tidak masuk akal, tetapi cuba lihat bagaimana kecutnya senyum lelaki yang tidak mampu menakluk hati ramai wanita.

Atlet

Cuba perhatikan lelaki yang anda temui di lapangan sukan? Bukankah mereka sangat bangga membuktikan diri sebagai ahli sukan? Berbeza dengan lelaki yang hanya pandai di ruang kelas. Lelaki tidak mahir sukan apa pun, kebanyakan tidak yakin dengan diri mereka sendiri.

Klik Untuk Komen

Lagi di Hubungan

Trending

Ke Atas