Tetaplah berhubung

Apabila Jodoh Tak Kunjung Tiba

Hubungan

Apabila Jodoh Tak Kunjung Tiba

Foto: Google

Apabila Jodoh Tak Kunjung Tiba


Jika selama ini anda tertanya-tanya mengapa masih sendiri dan belum menemui pendamping hidup, mungkin anda perlu membongkar misteri di sebaliknya.

Ada banyak ulasan dan penghalang mengapa belahan jiwa yang telah disediakan untuk anda tidak kunjung hadir. Untuk itu marilah mengungkap misteri mengapa jodoh tidak kunjung tiba.

Kurang berdoa

Berkomunikasi dengan Tuhan adalah cara paling mudah menemukan jawapan dan memahami rencananya. Anda juga boleh meminta apa yang selama ini anda harapkan. Tuhan hanya mahu anda lebih dekat dengannya dan meminta jodoh.

Kurang bergaul

Semakin anda banyak teman, semakin besar pula jalan mencari jodoh. Jika hanya berdiam diri dan kurang bertemu dengan orang sempitlah peluang dalam mencari pasangan. Pada masa ini anda perlu lebih membuka diri dan banyak bergaul.

Kurang meningkatkan kualiti

Anda bukan sahaja perlu tampil menarik, tetapi juga perlu mempunyai kualiti. Tiada orang yang sempurna, namun kualiti diri selalu dapat dipertingkatkan melalui pelbagai cara. Antaranya dengan membangunkan keupayaan dan banyak belajar perkara baru. Demikian memuat Familyshare.

(nip)

Klik Untuk Komen

Lagi di Hubungan

Trending

Ke Atas